Evenementenfotografie door giling media

Evenementenfotografie

Goede evenementenfotografie zorgt ervoor dat uw evenement tot in detail tot leven komt. Wij zetten een beeldend verhaal neer van uw evenement.

In een goede fotoreportage wordt niet alleen de sfeer van uw evenement vastgelegd. U kunt in een reportage ook het hele programma herkennen.

Evenementenfotografie Giling Media

Heeft u behoefte aan goede beelden voor uw congres, beurs, symposium of bedrijfsuitje maar zelf geen tijd om daarvoor te zorgen?

De kwaliteit van de foto’s is zeker bij extern gebruik, van groot belang. Daarom is het inzetten van een evenementen fotograaf belangrijk om die kwaliteit te garanderen.

Evenementenfotografie Giling Media

vanaf € 300,- per dagdeel.

info@gilingmedia.nl

Bel 06 442 24896
of maak gebruik van het contactformulier

Evenementenfotografie Giling Media
Evenementen fotografie door Giling Media

Veel ondernemers zien niet altijd de meerwaarde in van het vastleggen van een speciale gebeurtenis. Maar ieder evenement dat u organiseert verdient de aandacht, want met alle betrokkenen is er hard gewerkt om alles tot in de puntjes te verzorgen. Dat wilt u tot z’n recht laten komen. Evenementen fotografie zorgt voor een mooie herinnering, zowel voor u als de bezoekers en u kunt het fotomateriaal gebruiken voor uw nieuwsbrieven en andere media-uitingen.

Foto's voor uw bedrijf

U kunt gebruikmaken van mijn ervaring met fotografie om de producten of diensten van uw bedrijf of instelling zowel via internet als via uw drukwerk aantrekkelijker te maken.

Hoe beter de foto’s, hoe meer u verkoopt.
Wist u dat mensen 80% onthouden van wat ze zien en maar 20% van wat zij lezen?