Giling Media

Goedkope WordPress website

Goedkope wordpress websites

WordPress websites klaar voor Google

Wij maken een uniek design voor elke website zodat deze perfect past bij uw onderneming. Gebouwd met de meest recente standaarden van Google.

Meedenken

Het ontwerpen van een professionele website is een tijdrovend proces.  Door  met u mee te denken weten wij precies wat u wilt uitstralen. Het is belangrijk dat een nieuwe website past bij het project waar u mee bezig bent.

Strategie

Tegenwoordig kunt u niet zomaar een thema uploaden en verwachten dat het uw bedrijf verder helpt. Als u wilt dat uw website concurrerend is en bezoekers omzet in klanten, dan heeft u een online aanwezigheid nodig die is gebouwd met een strategie.

Wat doet Giling Media

Wat doet Giling Media

Strategie

Tegenwoordig kunt u niet zomaar een thema uploaden en verwachten dat het uw bedrijf verder helpt. Als u wilt dat uw website concurrerend is en bezoekers omzet in klanten, dan heeft u een online aanwezigheid nodig die is gebouwd met een strategie.

Meedenken

Het ontwerpen van een professionele website is een tijdrovend proces.  Door  met u mee te denken weten wij precies wat u wilt uitstralen. Het is belangrijk dat een nieuwe website past bij het project waar u mee bezig bent.

Voordelige website laten maken

Wilt u een goedkope WordPress website laten maken? Voor uw nieuwe bedrijf of ter vervanging van uw oude website? Wij maken professionele websites met een krachtig design op maat, passend bij uw bedrijf. Volledig ingericht om uw doelgroep compleet en volledig van dienst te kunnen zijn. Effectief in het genereren van website bezoeken en gericht op het creëren van meer leads, sales en uiteraard omzet.

Wat kost een WordPress website?

Bij de wat grotere webdesignbureaus kunt u voor 2.500 tot 5.000 euro een goede website laten bouwen.

Veel kleine webdesign bedrijven maken websites al voor 1.250 euro tot 3.000 euro en sommigen zelfs al voor een paar honderd euro. Het aanbod is enorm groot en het is lastig om het kaf van het koren te scheiden.

Giling Media bouwt goed uitziende websites die u met het WordPress CMS beheersysteem zelf kunt bewerken. Vanaf slechts €499,- kunt u door ons al een unieke website laten maken. Hiermee behoren wij niet tot de bedrijven met de goedkoopste website prijzen maar zeker niet tot de duurdere webdesigners. Wij ontwikkelen een website die past bij uw plannen én budget. Het meedenken met uw toekomstige SEO en SEA plannen is de investering waard.

Waarom een website
van Giling Media?

Een professioneel webdesign heeft de juiste uitstraling en moet direct een goede eerste indruk maken op de bezoeker. Echter, de website of webshop moet ook doeltreffend en functioneel zijn. U wilt een goedkope WordPress website laten maken die toch professioneel in elkaar zit. Dat kan bij Giling Media.

Maatwerk met visie

Wij ontwikkelen alle pagina stijlen, lay-outs en blokontwerpen zelf om zo een sensationele website in elke gegeven niche te vullen.

Goed gevonden worden

Uw website wordt  gebouwd met optimalisatie voor Google en andere zoekmachines in het achterhoofd. Een goed werkende, relevante en gebruiksvriendelijke website zorgt al voor een goede positie in Google. Er zijn ontzettend veel manieren qua website optimalisatie (SEO) die ervoor kunnen zorgen dat u online beter vindbaar wordt.

Goede prijs/kwaliteit

De prijzen voor webdesign en webdesigners lopen sterk uiteen. Een professionele website is tegenwoordig onmisbaar. Er zijn heel wat bedrijven die dit aanbieden, en de kosten lopen gigantisch uit elkaar. Wanneer u drie offertes opvraagt kan de ene zo twee nullen meer bevatten dan de andere. Giling Media biedt een goedkope WordPress website waar de focus ligt op uw verkoop en uw diensten.

Vaak al binnen 2 weken online

Meestal kunnen wij u binnen een week de concept website laten zien. Door met u mee te denken en goed te luisteren naar uw specifieke wensen, passen wij uw website verder aan. U kunt uw website vaak al binnen 2 a 3 weken online hebben. 

Aangesloten bij NLWG

Steeds meer Webdesigners staan niet ingeschreven bij de KvK. Hoewel deze Webdesigners voor bedrijven soms interessant lijken, zijn ze minder goed in staat om een succesvolle website te maken die bijdraagt aan de plannen en doelstellingen van een bedrijf. Giling Media staat vermeldt bij de NLWG

Voordelig onderhoudsabonnement

Voor slechts €60,- per jaar hebt u een onderhoudsabonnement. Dit omvat o.a. het wekelijks updaten en upgraden, database optimalisatie en volledige backup.  Mocht er iets helemaal mis gaan dan helpen wij u na één telefoontje direct weer online. Zo kunt u jarenlang profijt hebben van uw relatief goedkope wordpress website.

Website aanpassen, geen probleem

Een professionele website verandert steeds. Afhankelijk van de complexiteit van de wijzigingen kun je zelf je website aanpassen of Giling Media inschakelen. Is je website net opgeleverd inclusief opmaak en design, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen als je zelf teksten wil aanpassen of een nieuwe pagina wilt toevoegen? Wij helpen je graag.

Misschien werkt je website nu niet zo goed meer. Er zijn talloze problemen denkbaar waar je tegenaan kunt lopen.  Je contactformulier verzend niks of je ontvangt ineens veel spam berichten.  Mogelijk heb je problemen met niet werkende sliders of met fotogalerijen.  Social media knoppen die niet doen wat je wilt.

Een of meerdere pagina’s laten bouwen in de stijl van je website is soms erg lastig.

Ook het aanpassen van de kleuren en lettertypes van je WordPress thema of een compleet nieuw WP thema behoort tot de mogelijkheden.

 

Website laten maken

Giling Media, maakt  responsive websites voor allerlei bedrijven.
Dit portfolio bestaat uit websites van tevreden opdrachtgevers.

Giling media website

Vanaf:
499,- Eenmalig
  • Premium Software
  • Elementor Pro Builder
  • Premium Thema
  • Thema op maat in uw huisstijl
  • Professionele ondersteuning
Populair

Goedkope website laten maken?

Wij nemen snel contact met u op. Door met u mee te denken weten wij precies wat u wilt uitstralen. Het is belangrijk dat uw nieuwe website past bij het project waar u mee bezig bent.

U kunt ons ook altijd bellen op 0644224896 voor een gratis advies of voor een offerte.

Reacties van onze klanten

Marco Rongen
Marco RongenNieuwetijds Coach
Lees verder
Deskundig, (klant)vriendelijk, hulpvaardig en flexibel, zo zou ik graag de dienstverlening van Gilling Media willen samenvatten. En dit alles tegen een zeer schappelijk tarief. TOP!
Lee-Yuen How
Lee-Yuen HowCEO Truely BV
Lees verder
Super blij met de website en de snelle professionele service! Bedankt voor het meedenken en ik zal jullie zeker aanbevelen💯💪👍
Evert Holterman
Evert HoltermanVoorzitter VVN Haarlem
Lees verder
plezierig, toegankelijk, informeel, deskundig.
Bilal Cicek
Bilal CicekBoekhouder Anatolia Supermarkt
Lees verder
Uitstekende en snelle service!!!
Harry Kleijn
Harry KleijnBoekhouder HpK Administraties
Lees verder
Giling Media is hét adres voor de startende ondernemer voor het ontwerp van je eigen website en bedrijfslogo. Op vakkundige wijze wordt een unieke site voor je ontworpen, met oog voor detail. En tegen een zeer schappelijke prijs. Een aanrader!
Previous
Next

Begin vandaag nog...

Voordat wij aan uw website beginnen heeft u een domeinnaam en webhosting nodig.

Versio biedt deze diensten aan aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Door de goede prijs-kwaliteitverhouding heeft Versio veel krediet opgebouwd bij haar klanten.

Scroll naar top