GILING MEDIA

Webdesign Haarlem

WordPress Basis: €549,-

Ook een kleine ondernemer kan voor een aantrekkelijke prijs een mooie professionele website laten maken. Bij Giling Media heb je al een website in ongeveer tien dagen. Deze is gemaakt in WordPress en daardoor heb je de mogelijkheid om de teksten op de website zelf te beheren.

Doeltreffend online

De meeste zzp’ers of kleine ondernemingen betalen €800 – € 2.500 voor hun website. Voor dit bedrag kun je een een professionele website geheel naar jouw wens laten bouwen.

Websites in deze prijsklasse worden vaak gemaakt met WordPress. Door gebruik te maken van beproefde gratis thema's kan ik voordelig een prachtige basis website aanbieden. Wil je liever een betaald thema naar keuze aanschaffen dan bouw ik dat zorgvuldig voor je op.

Een WordPress website laten maken door een specialist zorgt ervoor dat jouw website totaal uniek is, volledig in de huisstijl van jouw onderneming. Het is vooral belangrijk dat alles technisch soepel loopt.

Giling Media heeft inmiddels meer dan 10 jaar ervaring met het maken van websites en webshops. Hierdoor weet ik wat goed werkt en wat niet. Ik geef eerlijk advies en denk kritisch met je mee.

Gemakkelijk zelf je website beheren

  • Professionele uitstraling
  • Veilige en betrouwbare websites
  • Zeer laag geprijsd!
  • Tot 8 pagina’s door Giling Media
  • Binnen 2 weken online
  • Extra uitbreidingen mogelijk
portfolio-truely

Wilt u een goedkope WordPress website laten maken?


Voor uw nieuwe bedrijf of ter vervanging van uw oude website? Wij maken professionele websites met een krachtig design, passend bij uw bedrijf. Volledig ingericht om uw doelgroep compleet en volledig van dienst te kunnen zijn. Effectief in het genereren van website bezoeken en gericht op het creëren van meer leads, sales en uiteraard omzet.

Wat kost een WordPress website?


Bij de wat grotere webdesignbureaus kunt u voor 2.500 tot 5.000 euro een goede website laten bouwen. Veel kleine webdesign bedrijven maken websites al voor 1.250 euro tot 3.000 euro en sommigen zelfs al voor een paar honderd euro. Het aanbod is enorm groot en het is lastig om het kaf van het koren te scheiden.

Giling Media bouwt goed uitziende websites die u met het WordPress CMS beheersysteem zelf kunt bewerken. Wij behoren zeker niet niet tot de duurdere webdesigners. Wij ontwikkelen een website die past bij uw plannen én budget. Het meedenken met uw toekomstige SEO en SEA plannen is de investering waard.

Bent u een starter met bijna geen budget, dan kunnen wij ook een Jimdo website voor u verzorgen.

Waarom een website van Giling Media?


Een professioneel webdesign heeft de juiste uitstraling en moet direct een goede eerste indruk maken op de bezoeker. Echter, de website of webshop moet ook doeltreffend en functioneel zijn. U wilt een goedkope WordPress website laten maken die toch professioneel in elkaar zit. Dat kan bij Giling Media.

Meer informatie over Basis Websites

Zoekmachine vriendelijk

Je website wordt gebouwd met optimalisatie voor Google en andere zoekmachines in het achterhoofd. Een goed werkende, relevante en gebruiksvriendelijke website zorgt al voor een goede positie in Google. Er zijn ontzettend veel manieren qua website optimalisatie (SEO) die ervoor kunnen zorgen dat je online beter vindbaar wordt.

Werkt met een realistisch budget

De prijzen voor webdesign en webdesigners lopen sterk uiteen. Een professionele website is tegenwoordig onmisbaar. Er zijn heel wat bedrijven die dit aanbieden, en de kosten lopen gigantisch uit elkaar. Wanneer je drie offertes opvraagt kan de ene zo twee nullen meer bevatten dan de andere. Giling Media biedt een goedkope WordPress website waar de focus ligt op je verkoop en je diensten.

Snelle oplevering

Meestal kan ik je binnen een week de concept website laten zien. Door met je mee te denken en goed te luisteren naar jouw specifieke wensen, pas ik je website verder aan. Je kunt je website vaak al binnen 2 weken online hebben.

Ervaren webdesigner

Steeds meer Webdesigners staan niet ingeschreven bij de KvK. Hoewel deze Webdesigners voor bedrijven soms interessant lijken, zijn ze minder goed in staat om een succesvolle website te maken die bijdraagt aan de plannen en doelstellingen van een bedrijf. Giling Media staat vermeldt bij de NLWG

Onderhoud website

Voor slechts €100,- per jaar heb je een onderhoudsabonnement. Dit omvat o.a. het wekelijks updaten en upgraden, van je WordPress site. Mocht er iets helemaal mis gaan dan help ik je na één telefoontje zo snel mogelijk weer online. Zo kunt je jarenlang profijt hebben van je relatief goedkope wordpress website.

Website aanpassen

Aanpassingen van je website

Een professionele website verandert steeds. Afhankelijk van de complexiteit van de wijzigingen kun je zelf je website aanpassen of Giling Media inschakelen. Is je website net opgeleverd inclusief opmaak en design, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen als je zelf teksten wil aanpassen of een nieuwe pagina wilt toevoegen? Ik help je graag.

Misschien werkt je website nu niet zo goed meer. Er zijn talloze problemen denkbaar waar je tegenaan kunt lopen. Je contactformulier verzend niks of je ontvangt ineens veel spam berichten. Mogelijk heb je problemen met niet werkende sliders of met fotogalerijen. Social media knoppen die niet doen wat je wilt om maar wat voorbeelden te noemen.

Een of meerdere pagina’s toevoegen in de stijl van je website is soms erg lastig. Ook het aanpassen van de kleuren en lettertypes van je WordPress thema of een compleet nieuw WP thema behoort tot de mogelijkheden.

Websites van tevreden opdrachtgevers

VVN Haarlem

VVN Haarlem

Helpt mensen en organisaties om het verkeer in Haarlem veiliger te maken.
Truely Projects

Truely Projects

Truely installeert zonnepanelen en zonneboilers, etc.
Sam-sin

Sam-sin

Marciano Sam-Sin, verslavingsdeskundige,
is zelfstandig gevestigd in Den Haag.
De Nieuwetijdscoach

De Nieuwetijdscoach

Persoonlijke ontwikkeling | Loopbaan coaching door Marco Rongen.

Begin vandaag nog..

.

Voordat ik aan je website begin heb je een domeinnaam en webhosting nodig. Ik kan je de hosting van Max van Kekeren aanbevelen.

Maxvankekeren-IT biedt hostingdiensten aan aan zowel particuliere als zakelijke klanten.

Door de goede prijs-kwaliteitverhouding heeft Max al veel krediet opgebouwd bij zijn klanten.

Giling Media