‘Visual Content Marketing’ betekent communiceren met verschillende beelmaterialen, van afbeeldingen, illustraties tot foto’s.

Het creëren van een duidelijke visuele aanwezigheid is een belangrijk element voor uw website en uw marketingstrategie. Wat maakt een website visueel aantrekkelijk?

Met de toenemende populariteit van DSLR-camera’s en de verbluffende kwaliteit van smartphonecamera’s, is professionele fotografie een toegankelijk en uiteindelijk betaalbaar element geworden voor het bouwen van uw merk.

Het communiceert snel en effectief en helpt potentiële klanten te begrijpen wie u bent nog voordat ze een woord hebben gelezen.

Foto’s springen in het oog en zorgen ervoor dat mensen klikken. Uw website is vaak de eerste indruk die mensen van uw bedrijf hebben en eerste indrukken betekenen veel.

Professionele fotografie maakt uw online aanwezigheid aantrekkelijk en gastvrij voor bezoekers. Deze goede gebruikerservaring, zorgt ervoor dat bezoekers op uw website blijven.

Giling Media Fotografie


U bent bijvoorbeeld een makelaar en u lanceert uw uw nieuwe website. Professionele foto’s trekken de aandacht. Papilios Real Estate Photography ontdekte dat aanbiedingen met professionele fotografie gemiddeld 139% meer klikken genereerden.

Als u wilt concurreren, val dan op met uw foto’s.

Een foto met een hoge resolutie met de juiste onderwerpen scherp en een goede compositie in vergelijking met een wazige iPhone-momentopname kan het verschil betekenen tussen scrollen en klikken.

Het kan er ook voor zorgen dat er meer wordt gedeeld op sociale medianetwerken. BuzzSumo heeft meer dan een miljoen artikelen geanalyseerd. Ze ontdekten dat de artikelen die werden afgewisseld met een afbeelding tussen de 75 à 100 woorden, dubbel zo vaak werden gedeeld als die met minder afbeeldingen.

Professionele foto’s betekent meer webverkeer. Giling Media helpt u graag bij het verzorgen van de fotografie van uw website.

Scroll naar top