GILING MEDIA

Webdesign Haarlem
jimdo website laten maken

Jimdo is makkelijk, maar niet voor iedereen

Jimdo is een Duitse website builder die wereldwijd opereert en ontzettend populair is.
Men kan hiermee relatief eenvoudig een eigen website maken zonder technische kennis! Je kopieert en plakt d.m.v. het “drag & drop systeem” elementen die je nodig hebt voor je website.

Je hebt geen omkijken naar onderhoud. Updates en nieuwe functionaliteiten worden automatisch bijgewerkt. Je kunt er echt snel een leuke website mee laten opzetten.

jimdo site door giling media

Hier vindt je een overzicht van de prijzen van de Jimdo pakketten. Bij een abonnement ontvang je gratis een domeinnaam.

Is de Jimdo websitebuilder geschikt voor jou?

Een Jimdo website is geschikt voor ondernemers die op zoek zijn naar een snelle, goedkope manier om een website te bouwen, ondanks dat de kosten op de lange termijn aardig kunnen oplopen. En die het niet erg vinden dat hun concurrent bijna dezelfde website heeft (want erg veel variatie is er niet).

Maar wil je een unieke website maken of jouw website in de toekomst makkelijk kunnen uitbreiden of de kosten in de hand houden, dan moet je uitwijken naar een ander systeem zoals WordPress.

Kortom: WordPress biedt je veel meer vrijheid.

Goedkoop een Jimdo website door Giling Media

Heb je te weinig tijd om zelf je eigen website te maken? Of weet je van jezelf dat je er toch niet uitkomt, dan bouwen wij deze graag voor je met hun website builder. Als alle foto's en teksten netjes worden aangeleverd dan kan jouw Jimdo website vaak al voor minder dan €200,- worden gemaakt.

Wil je een webwinkel? Deze kan heel goed geïntegreerd worden in de rest van de websitemaker. Alles sluit naadloos op elkaar aan en het ontwerp is consistent

Zelf een website maken is eenvoudiger dan ooit te voren maar kan desondanks tegenvallen. Je kunt ook een begin maken met een Jimdo website en wanneer je niet helemaal tevreden bent dit als basisvoorstel gebruiken in samenwerking met Giling Media. .

jimdo website laten maken - giling media

Meer weten?

Wij nemen snel contact met u op. Door met u mee te denken weten wij precies wat u wilt uitstralen. Het is belangrijk dat uw nieuwe website past bij het project waar u mee bezig bent.