Onderhoud door Giling Media

Onderhoud website

Je website onderhoud was nog nooit zo eenvoudig

Het onderhoudsabonnement is bedoeld voor iedereen die dit liever uitbesteed.

Het is belangrijk dat je minstens wekelijks inlogt op je website om scripts en plugins te updaten. Vaak komt het er niet van doordat je zoveel andere dingen moet doen of je denkt er helemaal nooit aan. Elke WordPress website heeft te maken met 3 soorten updates. Updates van:

  • de WordPress ‘core’
  • het WordPress theme
  • WordPress plugins

Uit veiligheidsoverweging mag je eigenlijk geen enkele update missen…
Dat veel ondernemers en zelfs ervaren webmasters soms maanden achterlopen met updates en onderhoud komt bijna altijd omdat ze zich niet realiseren hoe belangrijk het is. Of in de hectiek van de dag de discipline niet kunnen opbrengen. En dan is het op een kwade dag te laat.

Onderhoudsabonnement Giling Media

Wat krijg ik met een onderhoudsabonnement?

Met het WordPress onderhoudscontract voorkom je dat je website onderuit gaat door een storing, crash of andere ellende. Door preventief onderhoud presteert je website stabiel en snel. Inclusief 2 backups per jaar, wekelijkse updates, 1 jaarlijkse database optimalisatie. Je website in topvorm zonder dat je er omkijken naar hebt.

Giling Media biedt een onderhoudsabonnement aan voor €60,- per jaar. Slechts €30,- als je de website door ons hebt laten maken. Hiervoor zorgen wij voor een wekelijkse controle en updates om je website gezond te houden. Gaat het tóch mis? Na één telefoontje helpen wij je gratis weer online met je backup.

Wat ik nadrukkelijk NIET kan garanderen is dat je website door het afsluiten van een onderhoudsabonnement 100% beveiligd is tegen hacks, attacks of andere vormen van cybercrime, tegen niet goed functionerende servers/software of onkunde.

Hoe regel ik een onderhoudsabonnement?

Na het invullen van onderstaand formulier nemen wij contact met je op. We bekijken daarna samen je website. Vervolgens stuur je ons de benodigde gegevens om het werk te kunnen doen. Je abonnement gaat in vanaf het moment dat wij je betaling hebben ontvangen. Na een jaar ontvang je een email om te verlengen. Standaard wordt niet verlengd.

Scroll naar top