Onderhoud website

Onderhoudscontract Giling Media

Onderhoudscontract Website

Je website laten onderhouden was nog nooit zo eenvoudig

Onderhoudscontract website is bedoeld voor iedereen die dit liever uitbesteed.

Het is belangrijk dat je minstens wekelijks inlogt op je website om scripts en plugins te updaten. Vaak komt het er niet van doordat je zoveel andere dingen moet doen of je denkt er helemaal nooit aan. Elke WordPress website heeft te maken met 3 soorten updates. Updates van:

  • de WordPress ‘core’
  • het WordPress theme
  • WordPress plugins

Uit veiligheidsoverweging mag je eigenlijk geen enkele update missen…
Dat veel ondernemers en zelfs ervaren webmasters soms maanden achterlopen met updates en onderhoud komt bijna altijd omdat ze zich niet realiseren hoe belangrijk het is. Of in de hectiek van de dag de discipline niet kunnen opbrengen. En dan is het op een kwade dag te laat.

Met het WordPress onderhoudscontract voorkom je dat je website onderuit gaat door een storing, crash of andere ellende. Door preventief onderhoud presteert je website stabiel en snel. Inclusief backups, updates, database optimalisatie. Je website in topvorm zonder dat je er omkijken naar hebt.

Wat krijg ik met een onderhoudscontract?

Giling Media biedt een onderhoudscontract aan voor €30,- per jaar. Hiervoor zorgen wij voor een wekelijkse controle en updates om je website gezond te houden. Gaat het tóch mis? Na één telefoontje helpen wij je gratis weer online met een backup.

Wat ik nadrukkelijk NIET kan garanderen is dat je website door het afsluiten van een onderhoudscontract 100% beveiligd is tegen hacks, attacks of andere vormen van cybercrime, tegen niet goed functionerende servers/software, onkunde of domme pech.

Je contract gaat in vanaf het moment dat wij je betaling hebben ontvangen. Na afloop van het contract ontvang je een email om te verlengen. Standaard wordt niet verlengd.

Google en andere zoekmachines hechten veel waarde aan activiteit op een website. Statische websites krijgen na verloop van tijd een lagere ranking. Websites met actieve content stijgen juist.