Extra Diensten

Een professionele website laten maken door gebruik van deze extra diensten

Domeinnaam en Hosting

Je hebt een goede naam nodig voor je bedrijf of project. Wij helpen je met de registratie van de naam en ook bij de keuze van een geschikte webhosting provider.

Beter gevonden worden

SEO webdesign. Je bezoekersaantallen per dag vergroten? Iedereen wil graag goed gevonden worden in zoekmachines zoals Google.

Beveiliging website

Je website laten voorzien van een SSL-certificaat (een groen slotje) kan ook. Zo wordt je website als veilig gemarkeerd door browsers en scoort je website hoger in Google.

Onderhoud

Wij bieden een onderhoudscontract aan voor bestaande klanten. Het bestaat uit: backups, updates, upgrades en daarnaast database optimalisatie.

Aanpassen van uw website

Sommige wijzigingen zijn makkelijker te doen dan andere. Lukt het je niet dan kunnen wij helpen tegen een voordelig uurtarief.

Social Media integratie

Het integreren van Social Media kan bijdragen tot een grotere betrokkenheid met je website. Facebook of Instagram berichten op op je website.

Vullen Webwinkel

Wanneer je webshop klaar is, moet deze nog gevuld worden. Dit leidt vaak tot vertraging voordat een webshop daadwerkelijk live kan. Elk product heeft namelijk zijn eigen tekst en afbeelding nodig.

Goede teksten

Hulp bij het maken van je tekst Een pakkende tekst zonder taalfouten is belangrijk voor je website. Lukt het je zelf niet om een foutloze tekst aan te leveren?

Grafische Vormgeving

Naast ons webdesign werk bieden wij ook voordelige grafische diensten aan die je bedrijf een professionelere uitstraling zullen geven.

Meertalig Maken

Heb je internationale ambities? Wij zorgen ervoor dat de vertaling goed werkt op je website. Met één klik in het Engels of Spaans!

Social Media abonnement

Giling Media heeft een handig social media marketing abonnement om je te helpen je bedrijf beter zichtbaar te laten worden.

Jimdo Website

Te weinig tijd om zelf je eigen website te maken? Dan bouwen wij deze graag voor je met de Jimdo website builder.

Zo kan een goedkope website ook een professionele website zijn!