Professionele website laten maken

Goedkope Website voor starters

Om u een indicatie te geven van de kosten voor het laten maken van een professionele website moet u doorgaans denken aan een bedrag tussen de 2.000 en 10.000 euro.

Zoekt u echter een eenvoudige basis website, zodat u online vindbaar bent. Dan is dit pakket voor u geschikt en krijgt u een makkelijk te onderhouden professionele website.

Misschien wel het prettigst: Geen maandelijkse kosten!

professionele website laten maken giling media

Het ontwerpen van een professionele website is een tijdrovend proces.  Door vaak met u te overleggen weet ik precies wat u wilt uitstralen. Het is belangrijk dat een nieuwe website past bij het project waar u mee bezig bent.

Tegenwoordig kunt u niet zomaar een thema uploaden en verwachten dat het uw bedrijf verder helpt. Als u wilt dat uw website concurrerend is en bezoekers omzet in klanten, dan heeft u een online aanwezigheid nodig die is gebouwd met een strategie.

  • Uw website wordt daarom gebouwd met optimalisatie voor Google en andere zoekmachines in het achterhoofd. U kunt dagelijks uw bezoekersgegevens volgen via Google Analytics.
  • Een goed werkende, relevante en gebruiksvriendelijke website zorgt al voor een goede positie in Google. Er zijn ontzettend veel manieren qua website optimalisatie (SEO) die ervoor kunnen zorgen dat u online beter vindbaar wordt.
  • Ruime keuze uit geschikte thema’s voor MKB & ZZP.

Kan ik binnen 2 weken online? Ja, dat kan mits ik alle benodigde teksten en afbeeldingen tijdig ontvang en u bereikbaar blijft tijdens de bouw van de website.