Giling Media

Webshop laten maken

Wij maken een uniek design voor elke webshop zodat deze perfect past bij uw onderneming. Gebouwd met de meest recente standaarden van Google.

Wat doet Giling Media

Webshops

Giling Media richt zich op het bouwen van professionele webshops, zowel grafisch als technisch. Wij maken webshops voor iedereen die zijn producten online wil gaan verkopen. Betaalbaar, snel en met mooie webwinkel-ontwerpen.

Meedenken

Een goede webshop laten maken met iDeal die winstgevend is? Giling Media gaat voor iedere shop tot het uiterste. Door  met u mee te denken weten wij precies wat u wilt uitstralen.

Kies voor het betrouwbare Woocommerce

Uw webshop met zorg gemaakt.

Het grote voordeel van het Woocommerce platform is dat u niet vast zit aan maandelijkse kosten voor uw webwinkel zoals bij Shopify, Squarespace en vele andere platforms.

Woocommerce is bovendien zeer gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. U kunt zelf nieuwe producten toevoegen of bestaande producten wijzigen zonder technische kennis. 

webshop laten maken

Er zijn ondernemers die zelf een webshop proberen te maken, maar er niet uitkomen. Begin daarom direct goed en laat ons uw webshop bouwen. Tegen een eerlijke prijs bent u in een korte tijd online met uw eigen professionele webshop.

Samen met u gaan we bespreken wat nodig is om een succesvolle webshop te maken. We bekijken welk design bij uw bedrijf past en hoe u de webshop zelf wilt gaan beheren.

Wij zullen met u meedenken over belangrijke vragen als; wat is uw doelgroep, hoe wilt u de producten verkopen, welke eigenschappen hebben de producten, wat worden de categorieën en hoe moeten klanten kunnen bestellen en betalen.

Graag helpen wij u bij het starten van een eigen webshop.

Giling media webshop

Vanaf:
799,- Eenmalig
  • WooCommerce opensource eCommerce-oplossing
  • WordPress CMS
  • Inclusief plaatsing 10 producten
  • Betalingsmogelijkheden zoals IDeal en PayPal
  • Elementor Builder
  • Professioneel design
  • Eigen huisstijl
  • Mobiel vriendelijk
Populair
external-content.duckduckgo.com
MollieLogoAssets_Black-Text-300x300-oc0eah8amrjkwnhur01nez4d3xpyidqiivczxxrhzw
google-my-business-logo

Demo webshops

Hier ziet u drie demo webshops die als uitgangsbasis kunnen dienen voor uw webshop. Kiest u liever voor compleet maatwerk, ook dan staat Giling Media voor u klaar.

Begin vandaag nog...

Voordat wij aan uw webshop beginnen heeft u een domeinnaam en webhosting nodig.

Versio biedt deze diensten aan aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Door de goede prijs-kwaliteitverhouding heeft Versio veel krediet opgebouwd bij haar klanten.

Goedkope website laten maken?

Wij nemen snel contact met u op. Door met u mee te denken weten wij precies wat u wilt uitstralen. Het is belangrijk dat uw nieuwe website past bij het project waar u mee bezig bent.

U kunt ons ook altijd bellen op 0644224896 voor een gratis advies of voor een offerte.

Scroll naar top