Functionele Webshop

Welkom bij Giling Media

Wij maken een uniek design voor elke webshop zodat deze perfect past bij uw onderneming. Gebouwd met de meest recente standaarden van Google.

Giling Media bouwt uw
Woocommerce webshop

Dit WP-Webshop pakket is met name geschikt voor iedereen die een functionele webshop wil laten bouwen.

Het grote voordeel van het Woocommerce platform is dat u niet vast zit aan maandelijkse kosten voor uw webwinkel zoals bij Shopify, Squarespace en vele andere platforms.

Woocommerce is bovendien zeer gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. U kunt zelf nieuwe producten toevoegen of bestaande producten wijzigen zonder technische kennis. 

Webshops van GILING MEDIA

Wilt u weten hoe uw nieuwe Webshop of Website er uit komt te zien?

Wij maken geheel vrijblijvend een voorbeeld van uw nieuwe website. Zo krijgt u een concreet beeld van wat u van ons kunt verwachten. Pas als u 100% tevreden bent met uw website design word u klant bij Giling Media Haarlem. Voor de demo hebben we wel een aantal gegevens van u nodig, die we alleen gebruiken voor uw demo!

Hiervoor nemen wij telefonisch contact met u op. We doen niet aan moeilijke IT termen in webbouwers-taal, maar willen wel weten wat uw bedrijfskleuren zijn en of u bijvoorbeeld al in het bezit bent van een logo. Hierdoor krijgt de demo website direct de juiste uitstraling van uw huisstijl.

U kunt ons ook altijd bellen op 0644224896 voor een gratis voorbeeld van uw nieuwe website.