GILING MEDIA

Webdesign Haarlem
wordpress onderhoud giling media

WordPress website up-to-date houden. Giling Media biedt een voordelig abonnement aan om je website optimaal te laten functioneren door het bijwerken van je plugins, thema en WordPress core.

Je website onderhoud was nog nooit zo eenvoudig

Het onderhoudsabonnement is bedoeld voor iedereen die dit liever uitbesteed.

Het is belangrijk dat je minstens wekelijks inlogt op je website om scripts en plugins te updaten. Vaak komt het er niet van doordat u zoveel andere dingen moet doen of je denkt er helemaal nooit aan. Elke WordPress website heeft te maken met 3 soorten updates.

Updates van:

 • de WordPress ‘core’

 • het WordPress theme

 • WordPress plugins


 • WordPress onderhoud Giling Media

  Uit veiligheidsoverweging mag je eigenlijk geen enkele update missen…

  Dat veel ondernemers en zelfs ervaren webmasters soms maanden achterlopen met updates en onderhoud komt bijna altijd omdat ze zich niet realiseren hoe belangrijk het is. Of in de hectiek van de dag de discipline niet kunnen opbrengen. En dan is het op een kwade dag te laat.

  Hoe regel ik een onderhoudsabonnement?

  Nadat wij je e-mail hebben ontvangen nemen wij contact met je op. We bekijken daarna samen je website. Vervolgens stuurt je ons de benodigde gegevens om het werk te kunnen doen. Je abonnement gaat in vanaf het moment dat wij uw betaling hebben ontvangen. Na een jaar ontvang je een email om te verlengen. Standaard wordt niet verlengd.

  onderhoud WordPress websites

  Wat krijg ik met een onderhoudsabonnement?


  Met het WordPress onderhoudscontract voorkom je dat je website onderuit gaat door een storing, crash of andere ellende. Door preventief onderhoud presteert je website stabiel en snel. Inclusief 2 totale backups per jaar, wekelijkse updates, en database optimalisatie. Je website in topvorm zonder dat je er omkijken naar hebt.

  Giling Media biedt een onderhoudsabonnement aan voor €100,- per jaar. Slechts €30,- als je website door ons is gemaakt. Hiervoor zorgen wij voor een wekelijkse controle en updates om je website gezond te houden. Gaat het tóch mis? Na één telefoontje helpen wij je gratis weer online.

  Wat wij nadrukkelijk NIET kunnen garanderen is dat je website door het afsluiten van een onderhoudsabonnement 100% beveiligd is tegen hacks, attacks of andere vormen van cybercrime, tegen niet goed functionerende servers/software of onkunde.